Sala de catarat Bucuresti

Sala de catarat Natural High din Bucuresti a fost deschisa in anul 2023 si este rezultaul experientei indelungate a echipei Natural High. Sala este echipata la nivel de standard international si aveti la dispozitie o gama variata de trasee de escalada si bouldering, cu grade de dificultate diferite de la incepatori pana la avansati, echipamente pentru antrenamentul specific. Sistemul de climatizare ultramodern asigura un mediu ideal pentru catarat pe tot parcursul anului.

Iti punem la dispozitie pentru inchiriere echipamentul specific, iar instructorii nostrii atestati sunt gata oricand sa va asiste, pentru incepatori am pregatit un minicurs gratuit cu notiunile minime de securitate.

Facilitati

Escalada

Peretele de escalada cu o inaltime de 10 de metri este echipat cu trasee pentru toate nivelurile de performanta.

Bouldering

Suprafata dedicata practicarii boulderingului, are forme si unghiuri diferite lucrul care ne permite sa va oferim o gama nelimitata de trasee. Saltelele sunt concepute special pentru a reduce riscul accidentarilor.

Zona Joaca Copii

Un spatiu special amenajat pentru copii, in care pot sa isi petreaca timpul in mod placut cu jocurile pe verticala cu diferite grade de dificultate.

Antrenament

Pentru a evolua trebuie sa ne antrenam, de aceea va punem la dispozitie o zona speciala cu o multitudine de aparate de antrenament specifice si nespecifice pentru escalada.

Zona Relaxare

Gandita special pentru momentele de la sfarsitul antrenamentului, sau pentru depanarea ultimelor trasee catarate sau pentru planificarea urmatoarelor aventuri, zona de relaxare va asteapta cu o cafea buna.

Servicii si tarife

Program:

Luni: 12.00 - 22.00
Marti: 7.30 - 22.00
Miercuri: 16.00 - 22.00
Joi: 7.30 - 22.00
Vineri: 12.00 - 22.00
Sambata-Duminica:10.00 - 21.00

Contact:

0756 195 665
naturalhighbucuresti

Adresa:

Adresa
Bd. Iuliu Maniu nr. 7
incinta Apaca, corp D
Bucuresti, Romania