Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatatii experienta dumneavoastra si pentru statisticile despre traficul pe site. Pentru mai multe informatii accesati pagina despre cookies.

Antrenamente Adulti

Escalada nu este un sport usor, incercam sa venim in ajutorul tuturor practicantilor pentu a ne asigura ca au o experienta cat mai placuta si mai sigura. In continuare avem afisate cursurile pentru incepatori, dar va putem oferii si antrenamente pentru cataratori de nivel mediu si avansat concepute in functie de necesitatile si dorintele fiecaruia - intrebati la receptie.

Curs initiere "One Session"

O sesiune de o ora si jumatate cu unul din instructorii nostri. Vei primi informatii introductive despre bouldering si escalada, despre tehnica de asigurat si catarat. Vei invata cum este sa te cateri in coarda si vei simti emotiile inaltimii. Intr-un cuvant vei vedea daca cataratul este sau nu pentru tine
Numarul maxim de participanti la acest curs este de 6 persoane. Pretul cursului include echipamentul necesar (ham, sistem de asigurat si papucei de escalada), intrarea la sala si instructorul.
Este nevoie de o rezervare in prealabil. In cazul in care cursantul a platit taxa de inscriere si nu se mai prezinta la curs banii nu se returneaza.
Taxa de participare:
Individual - 135 Lei
Grup (mai mult de 2 persoane) - 100 Lei

Preturile afitate pentru cursuri sunt per persoana. Acestea includ: instructorul, echipamentul si intrarea. Persoanele care au abonament de cursuri beneficiaza de un abonament cu intrari nelimitate, valabil o luna.

Curs initiere 8 Sedinte

Curs de initiere in bouldering si escalada: 8 sedinte, fiecare sedinta dureaza o ora si jumatate.

La acest curs vei :
- invata despre politica si regulile salii
- invata sa te incalzesti pentru catarat
- invata sa te misti pe prize si sa-ti gasesti echilibrul
- primi informatii introductive despre cataratul la panou
- invata ce echipament se foloseste la catarat, cum sa il alegi si cum sa il folosesti corect
- invata cum sa practici escalada si boulderingul in siguranta
- invata cum sa asiguri partenerul de catarat
- participa la exercitiile aplicative concepute de instructor special pentru imbunatatirea punctelor tale slabe
- primiti feedback din partea instructorului

Cine poate participa la acest curs? Orice persoana care este interesata de catarat. Nu este nevoie de nici o pregatire in prealabil.
Cursul se desfasoara in grupuri de maxim 6 persoane pentru ca fiecare sa primeasca atentia cuvenita. Pretul cursului include echipamentul necesar(ham, sistem de asigurat si papucei de escalada), abonamentul la sala si instructorul. Este nevoie de o rezervare in prealabil. In cazul in care cursantul a platit taxa de inscriere si nu se mai prezinta la curs, banii nu se returneaza.
Intre sedinte, cursantul poate veni sa exerseze la sala pe propria raspundere, fara supravegherea instructorului.
Taxa participare: 690 lei

Preturile afitate pentru cursuri sunt per persoana. Acestea includ: instructorul, echipamentul si intrarea. Persoanele care au abonament de cursuri beneficiaza de un abonament cu intrari nelimitate, valabil o luna.
Club NaturalHigh

Inscrie-te in Club!

Fii primul care afla de evenimentele clubului si beneficiaza de avantajele acordate membrilor

Afla mai mult!

Str Carpatilor nr 60
in incinta Metrom,
Brasov, Romania

Contact