Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatatii experienta dumneavoastra si pentru statisticile despre traficul pe site. Pentru mai multe informatii accesati pagina despre cookies.

Club NaturalHigh

La catarat pe stanca sau la panou, la ski sau doar la o plimbare prin salbaticie, la ateliere de invatare sau perfectionare a tehnicilor de escalada sau sporturi de iarna, sau doar de placere, pentru ca este fain, ne petecem timpul impreuna.
Incepem din indoor spre outdoor si credem ca fericirea are si ea aceeasi cale, din interior spre exterior.
Iar noi suntem o familie fericita!
Prin intermediul clubului incercam sa promovam cat mai mult acivitatile outdoor cu precadere cele care se desfasoara pe munte, dar nu numai. Vrem sa ajutam la dezvoltarea comunitatii iubitorilor de munte si venim in intampinarea acestora cu diverse ateliere, traininguri, intalniri tematice si excursii. Ca membru al clubului vei putea lua parte la evenimentele organizate de noi, vei beneficia de reduceri pe pana la 30% la magazinul din incinta salii si doua ateliere gratuite.
Incercam sa va punem la dispozitie o gama cat mai variata de activitati care sa acopere atat sporturile de vara dar si cele de iarna. Calendarul activitatilor va fi actualizat cat mai frecvent iar voi veti fi notificati prin intermediul grupului de facebook.
Taxa anuala este de 120 de lei

Calendar Activitati

Initiere escalada stanca Cheile Rasnoavei

Duminica 1 noiembrie, vom organiza un atelier de escalada dedicat membrilor clubului.

Atelierul se adreseaza atat persoanelor care doresc sa se initieze in escalada cat si cataratorilor de nivel mediu si avansat care doresc sa foloseasca tehnicile de escalada corect.

Ce vom face(in functie de nivelul participantiilor)?
- nodurile cele mai des folosite
- cum sa asiguram in mansa
- cum sa asiguram capul de coarda
- cum sa montam un top la escalada
- cum sa ne cataram in siguranta "cap de coarda"
- cum sa abordam un traseu de escalada
- cum sa ne cautam un "proiect"
- greseli frecvente
- tips si tricks

Inscrierile se fac pe grupul membrilor Naturalhigh unde veti primi detalii referitoare la locatie,echipament etc.

Str Carpatilor nr 60
in incinta Metrom,
Brasov, Romania

Contact