Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatatii experienta dumneavoastra si pentru statisticile despre traficul pe site. Pentru mai multe informatii accesati pagina despre cookies.

Club NaturalHigh

La catarat pe stanca sau la panou, la ski sau doar la o plimbare prin salbaticie, la ateliere de invatare sau perfectionare a tehnicilor de escalada sau sporturi de iarna, sau doar de placere, pentru ca este fain, ne petecem timpul impreuna.
Incepem din indoor spre outdoor si credem ca fericirea are si ea aceeasi cale, din interior spre exterior.
Iar noi suntem o familie fericita!
Prin intermediul clubului incercam sa promovam cat mai mult acivitatile outdoor cu precadere cele care se desfasoara pe munte, dar nu numai. Vrem sa ajutam la dezvoltarea comunitatii iubitorilor de munte si venim in intampinarea acestora cu diverse ateliere, traininguri, intalniri tematice si excursii. Ca membru al clubului vei putea lua parte la evenimentele organizate de noi, vei beneficia de reduceri pe pana la 30% la magazinul din incinta salii si doua ateliere gratuite.
Incercam sa va punem la dispozitie o gama cat mai variata de activitati care sa acopere atat sporturile de vara dar si cele de iarna. Calendarul activitatilor va fi actualizat cat mai frecvent iar voi veti fi notificati prin intermediul grupului de facebook.
Taxa anuala este de 120 de lei

Calendar Activitati

Initiere escalada stanca Cheile Rasnoavei

Un atelier dedicat mai ales incepatorilor, dar nu numai. Ne-am propus sa iesim o tura la escalada in Cheile Rasnoavei in care sa incercam escalada pe pereti naturali

Str Carpatilor nr 60
in incinta Metrom,
Brasov, Romania

Contact