Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatatii experienta dumneavoastra si pentru statisticile despre traficul pe site. Pentru mai multe informatii accesati pagina despre cookies.

Sala de Catarat

Sala de catarat Natural High construita in anul 2020, are o suprafata totala de catarat de 700㎡ din care 250㎡ escalada si 450㎡ bouldering.
Cu o gama variata de trasee de escalada si bouldering, cu grade de dificultate diferite de la incepatori pana la avansati, indiferent de nivelul de pregatire vei gasi ceva sa cateri.
Iti punem la dispozitie pentru inchiriere echipamentul specific, iar instructorii nostrii atestati sunt gata oricand sa va asiste, pentru incepatori am pregatit un minicurs gratuit cu notiunile minime de securitate.
Iata facilitatile oferite de sala:

Escalada

Peretele de escalada cu o inaltime de 10 de metri si o suprafata de 250㎡ este echipat cu trasee pentru toate nivelurile de performanta.

Bouldering

Suprafata dedicata practicarii boulderingului, are forme si unghiuri diferite lucrul care ne permite sa va oferim o gama nelimitata de trasee. Saltelele sunt concepute special pentru a reduce riscul accidentarilor.

Yoga

Datorita impactului benefic pe care il are yoga asupra corpului si psihicului, am dedicat un spatiu special practicarii acestei activitati. Instructorii nostrii va asteapta cu cursuri regulate pentru toate nivelurile.

Antrenament

Pentru a evolua trebuie sa ne antrenam, de aceea va punem la dispozitie o zona speciala cu o multitudine de aparate de antrenament specifice si nespecifice pentru escalada.

Zona Relaxare

Gandita special pentru momentele de la sfarsitul antrenamentului, sau pentru depanarea ultimelor trasee catarate sau pentru planificarea urmatoarelor aventuri, zona de relaxare va asteapta cu o cafea buna.

Tarife

Catarat Intrare Simpla
Adulti
40 lei
Studenti / Copii
35 lei
Catarat 8 Intrari
Adulti
160 lei
Studenti / Copii
145 lei
Catarat Nelimitat o luna
Adulti
190 lei
Studenti / Copii
170 lei
Catarat Nelimitat un an
Adulti
1890 lei
Studenti / Copii
1700 lei
Yoga
O Sedinta
35 lei
4 Sedinte
100 lei
Yoga 8 Sedinte
190 lei
Inchiriere Echipament
Ham
5 lei
Espadrile
10 lei
Carabiniera si gri-gri
5 lei
Club NaturalHigh

Inscrie-te in Club!

Fii primul care afla de evenimentele clubului si beneficiaza de avantajele acordate membrilor

Afla mai mult!

Str Carpatilor nr 60
in incinta Metrom,
Brasov, Romania

Contact