Politica de confidentialitate

Accesul si utilizarea site-ului www.naturalhigh.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare, a tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand site-ul www.naturalhigh.ro si/sau a oricarei pagini a acestuia , acceptati, fara limitari sau calificari, aceste Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale site-ului www.naturalhigh.ro, nu utilizati acest site.

Cine suntem noi

Site-ul www.naturalhigh.ro este detinut de
Asociatia Brasoveana de Alpinism Club Sportiv Naturalhigh
Reg. com.:X8/847005/2011
CIF:RO27927026
Adresa:Str.Carpatilor nr.60
Bl. Hala rondele, Brasov, Jud Brasov

Datele personale colectate

site-ul www.naturalhigh.ro colecteaza urmatoarele tipuri de informatii:
-informatii precum numele, adresa de email, numarul de telefon, in momentul cand trimiteti un mesaj electronic prin intermediul paginii contact.
- informatii precum numele si adresa de email in momentul cand va inscrieti la unul din evenimentele noastre
-informatii despre computer, inclusiv adresa IP, locatia geografica, tipul si versiunea browser-ului si despre sistemul de operare;
-informatii despre vizitele si utilizarea acestui website, inclusiv sursa de recomandare, durata vizitei, vizualizarile paginii si caile de navigare pe website;
-informatii care sunt generate in timp ce utilizati website-ul nostru, inclusiv despre cand, cat de des si in ce circumstante il utilizati;
-informatii continute in orice comunicari ne trimiteti prin e-mail inclusiv continutul comunicarilor si metadatele acestora;
-orice alte informatii personale pe care ni le trimiteti.
inainte de a ne divulga informatiile personale ale unei alte persoane, trebuie sa obtineti consimtamantul acelei persoanei atat pentru divulgarea, cat si pentru procesarea informatiilor personale in conformitate cu aceasta politica.

Utilizarea informatiilor personale

Informatiile personale transmise prin intermediul site-ului www.naturalhigh.ro vor fi utilizate in scopurile specificate pe aceasta pagina sau in paginile respective ale site-ului. Putem folosi informatiile dumneavoastra personale pentru:
-administrarea site-ului si a afacerii noastre;
-personalizarea paginilor site-ului pentru dumneavoastra;
-trimiterea de notificari prin e-mail solicitate in mod expres;
-trimiterea de comunicari de marketing referitoare la afacerea noastra sau la companiile unor terti selectati cu atentie, care consideram ca va pot interesa, prin posta sau, acolo unde ati consimtit in mod specific, prin e-mail sau tehnologii similare (ne puteti informa in orice moment daca nu mai doriti sa primiti comunicari de marketing);
-furnizarea catre terti a informatiilor statistice despre utilizatorii nostri (acesti terti nu vor putea identifica niciun utilizator cu ajutorul acestor informatii);
-abordarea solicitarilor si reclamatiilor facute de dumneavoastra sau despre dumneavoastra referitoare la website-ul nostru;
-pastrarea securitatii website-ului nostru si prevenirea fraudelor;
verificarea respectarii termenilor si conditiilor care reglementeaza utilizarea website-ului nostru (inclusiv monitorizarea mesajelor private trimise prin intermediul serviciului nostru de mesagerie privata); si
-alte utilizari.

Fara consimtamantul dumneavoastra expres, nu vom furniza informatiile dumneavoastra personale catre terti pentru marketingul direct din partea acestor terti sau din partea oricarei alte terte parti.

Divulgarea informatiilor personale

Putem divulga informatiile dumneavoastra personale oricaruia dintre angajatii, ofiterii, asiguratorii, consilierii profesionisti, agentii, furnizorii sau subcontractantii nostri dupa cum este necesar in mod rezonabil pentru scopurile prevazute in aceasta politica.
Putem divulga informatiile dumneavoastra personale:
-in masura in care ni se solicita acest lucru prin lege;
-in legatura cu orice procedura legala potentiala sau in curs;
-pentru a stabili, exercita sau apara drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informatii catre terti in scopul prevenirii fraudelor si reducerea riscului de credit);
-oricarei persoane consideram in mod rezonabil ca s-ar putea adresa unei instante sau unei alte autoritati competente pentru divulgarea informatiilor personale in cazul in care, in opinia noastra rezonabila, o astfel de instanta sau autoritate ar putea sa dispuna divulgarea informatiilor personale.
Cu exceptia situatiilor prevazute in aceasta politica, nu vom furniza informatiile dumneavoastra personale catre terti.

Transferl international al datelor

Informatiile pe care le colectam pot fi stocate, prelucrate si transferate intre oricare dintre tarile in care functionam pentru a ne permite sa utilizam informatiile in conformitate cu aceasta politica.
Informatiile colectate pot fi transferate intre urmatoarele tari care nu au instituite legi de protectie a datelor personale echivalente cu cele in vigoare in Spatiul Economic European: Statele Unite ale Americii, Rusia, Japonia, China si India.
Informatiile personale pe care le publicati pe website-ul nostru sau pe care le trimiteti spre publicare pe website-ul nostru pot fi disponibile prin internet in intreaga lume. Nu putem impiedica utilizarea sau utilizarea gresita a acestor informatii de catre altii.
Sunteti de acord in mod expres cu transferurile de informatii personale descrise in aceasta Sectiune (F).

Pastrarea informatiilor personale

Aceasta sectiune stabileste politicile si procedurile noastre de pastrare a datelor, care sunt concepute pentru a ajuta la asigurarea respectarii obligatiilor noastre legale cu privire la pastrarea si stergerea informatiilor personale.

Informatiile personale pe care le prelucram cu orice scop sau scopuri nu vor fi pastrate mai mult decat este necesar pentru acel scop sau scopuri.

De obicei stergem datele cu caracter personal care se incadreaza in categoriile prezentate mai jos la data/ora stabilite mai jos: informatiile personale obtinute prin intermediul formularului de contact sau prin intermediul altor comunicari electronice nu vor fi sterse.
informatiile personale obtinute prin intermediul formularelor de inscriere la concursuri vor fi sterse intr-o saptamana dupa terminarea concursului

in pofida celorlalte dispozitii din aceasta sectiune, vom pastra documente (inclusiv documente electronice) care contin date cu caracter personal:
in masura in care ni se solicita acest lucru prin lege;
daca consideram ca documentele pot fi relevante pentru orice procedura legala in derulare sau viitoare; si
pentru a stabili, exercita sau apara drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informatii catre terti in scopul prevenirii fraudelor);

Securitatea informatiilor personale

Vom lua masuri de precautie tehnice si organizationale rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzatoare sau modificarea informatiilor dumneavoastra personale.

Vom stoca toate informatiile personale pe care le oferiti pe serverele noastre securizate (protejate prin parola si firewall).

Ati luat la cunostinta faptul ca transmiterea informatiilor pe internet este in mod obisnuit nesigura si nu putem garanta securitatea datelor trimise pe internet.

Modificari

Ne rezervam dreptul de a actualiza aceasta politica din cand in cand publicand o versiune noua. Trebuie sa verificati ocazional aceasta pagina pentru a va asigura ca intelegeti orice modificare adusa acestei politici.

Drepturile dumneavoastra

Ne puteti solicita sa va oferim orice informatii personale detinem despre dumneavoastra; furnizarea acestor informatii va fi supusa urmatorilor termeni:

furnizarea de dovezi suficiente cu privire la identitatea dumneavoastra (in acest scop, de regula acceptam o fotocopie legalizata la notar a pasaportului dvs, plus o copie certificata �conform cu originalul� a unei facturi de utilitati care contine adresa dumneavoastra curenta).

Putem retine informatiile personale pe care le solicitati in masura permisa de lege.

Ne puteti solicita in orice moment sa nu prelucram informatiile dumneavoastra personale in scopuri de marketing.

in practica, de obicei fie va exprimati acordul expres prealabil cu privire la utilizarea informatiilor dumneavoastra personale in scopuri de marketing, fie va vom oferi posibilitatea de a renunta la utilizarea informatiilor dumneavoastra personale in scopuri de marketing.

Site-uri terte

Nu detinem niciun control si nu de facem responsabili pentru politicile si practicile de confidentialitate ale tertilor.